Je keuken schoon met 5 producten, simpel en snel

Eerlijk is eerlijk, niemand zit er op te wachten om aan het einde van een lange werkdag de keuken nog schoon te maken. Een moetje dat we wel sneller en makkelijker voor je kunnen maken. Met de volgende vijf producten is jouw keuken schoon in een handomdraai.

1)      Oven & Grillreiniging met Suma Grill D9
De verschillende soorten vervuiling, hoge temperaturen en ingebrand vet in ovens en grills vragen om een grondige schoonmaak aanpak. Voordat je aan de slag gaat met schoonmaakmiddel verwijder je eerst losliggend vuil. Daarna kan je aan de slag met de Suma Grill D9, spray de oplossing op het te reinigen oppervlak en geef het de tijd om in te laten werken! Afhankelijk van de mate van vervuiling tussen de 5 á 30 minuten. Spoel de oven en/of grill af met heet water en laat het aan de lucht drogen. Dus bij het verlaten van je keuken de deur van je oven open laten!

2)      & 3)  Power-duo voor allesreiniging & desinfectie met Suma Total & Suma Tab
De allesreiniger is de ruggengraat van je dagelijkse schoonmaakroutine. De naam zegt het al met een allesreiniger kan je bijna álles schoonmaken. Zeker 80% van de keukenoppervlakken en de vloer kunnen schoongemaakt worden met een allesreiniger. Maar de oppervlakekn die met voedsel in aanraking komen vragen iets meer aandacht deze moet je namelijk desinfecteren.

Je bespaart jezelf een hoop tijd en moeite wanneer je je reinigings- en desinectiemiddel combineert. Met het power-duo Suma Total D2.4 en de Suma Tab D4 maak je schoon & desinfecteer je oppervlakken in één stap.

4)      Een krachtigere ontvetter - Suma Extend D3
Ja met de allesreiniger kan je ook je fornuis schoonmaken, maar het kan voorkomen dat je net wat meer schoonmaakkracht nodig hebt voor aangekoekt of ingebrand vet. Suma Extend D3 helpt je hiermee. Breng het product aan op hardnekkig vuil, laat het 10 tot 30 minuten inwerken, spoel het oppervlak na met schoonwater en laat het aan de lucht drogen.

5)      Gemakkelijk opblinken en glans geven Suma Inox D7.1
Last but not least, RVS. Vette vingers en een doffe glans zijn in een hand omdraai op te poetsen door middel van de Suma Inox D7.1. Je roestvrij stalen materialen glanzen weer als nieuw

Wil je meer tips of heb je keukenhygiëne vragen? Kom naar de Horecava en ontmoet onze Cleaning Coaches! Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden op stand 03.332