Stoom je keuken klaar voor de toekomst!

Voorkom verspilling van schoonmaakmiddelen en bereik betere resultaten, terwijl je bespaart op tijd en geld. Van doseren tot monitoren, optimaliseer jouw schoonmaak met de doseersystemen van Diversey.


IntelliCare Zeepdispensers

Het ontwerp van de IntelliCare zeepdispensers en de zeepverpakkingen zijn erop gericht om de kans op verstopping of kruisbesmetting te voorkomen. De vullingen zijn hermetisch gesloten en elke vulling is voorzien van een eigen pompje, wat een optimale hygiëne garandeert. De zeepvullingen kunnen in een handomdraai verwisseld worden en de dispenser is eenvoudig te installeren. Het exclusieve en stijlvolle ontwerp is zowel in een witte als zwarte uitvoering verkrijgbaar en zorgt voor een professionele uitstraling. Naast de keuze in kleur is er ook de keuze in functionaliteit, de dispenser is in een contactloze (hybride) of handmatige variant te verkrijgen.

IntelliDish

IntelliDish is een digitaal systeem die de status van de vaatwasmachine scant, afwijkingen detecteert en feedback geeft over de prestaties en het verbruik. Met dit real-time tracksysteem kan gezorgd worden voor een betere naleving van de hygiënevoorschriften, duurzamer gebruik van vaatwasmiddelen en een hogere arbeidsproductiviteit.


Divermite

Divermite is een muurgemonteerd doseersysteem dat op een veilige en eenvoudige manier geconcentreerde reinigingsmiddelen doseert en de laagste gebruikskosten levert. Met één druk op de knop geeft het systeem de juiste hoeveelheid schoonmaakmiddel vrij.

Diverflow

Net als Divermite is Diverflow een consistent, veilig, simpel en duurzaam doseerstation dat helpt om een aantrekkelijk restaurant te hebben waar de klanten graag terugkomen. Het verschil met de Divermite is dat de Diverflow wordt aangesloten op de waterleiding, waardoor er direct een bruikbare mix van chemie en water wordt vrijgegeven.

QuattroSelect

QuattroSelect is een verdunningsstation voor middelgrote en grote reinigingstaken, specifiek ontwikkeld voor meerdere gebruikers en verschillende producten. Het QuattroSelect systeem beschikt over 4 aparte afdelingen waar een pouch met reinigingsmiddel in geplaatst kan worden. Net als de Diverflow wordt dit systeem op de waterleiding aangesloten en komt er een direct bruikbare mix van water en chemie uit de tuit (voor sprayflacons) of de slang (voor emmers).Smartdose

SmartDose™ is een innovatief, draagbaar en eenvoudig doseersysteem voor kleine reinigingstaken. In vergelijking met de standaard gebruiksklare producten vermindert SmartDose de verspilling door het in de verpakking gebouwde doseersysteem. Door de verstelbare knop bovenop de verpakking kan er gekozen worden tussen de hoeveelheid chemie voor een sprayflacon of een emmer.