Voedselveiligheid en keukenhygiëne waarborgen


Hoe waarborg je de voedselveiligheid en keukenhygiëne binnen het bedrijf?

Er zijn vele manieren om de voedselveiligheid en keukenhygiëne te waarborgen. Van voedselveiligheidstrainingen, HACCP plannen en hygiëneplannen tot aan microbiologisch onderzoek en meer. Wij kunnen bij al deze aspecten helpen door adviezen, trainingen of met producten of totaaloplossingen die je alle zorg uit handen neemt. Daarnaast geven wij antwoord op de vragen:

  • Hoe voldoe je aan HACCP?
  • Hoe kan je de voedselveiligheid waarborgen?
  • Hoe is het gesteld met de algehele keukenhygiënecheck in je keuken?

Hoe voldoen aan HACCP?

Alle organisaties die voedsel bereiden, behandelen of verwerken zijn wettelijk verplicht een voedselveiligheidsplan op te stellen die gebaseerd is op de HACCP richtlijnen. Maar wat is HACCP en uit welke principes bestaat de HACCP regelgeving? En wellicht nog belangrijker: voldoe je nu al aan de HACCP regelgeving? Lees hier het antwoord op al deze vragen en meer.

Lees Verder

Keukenhygiënecheck

De status van de gehele keukenhygiëne in jouw bedrijf weten? Doe dan de algehele keukenhygiënecheck. Tijdens deze check wordt de huidige situatie op het gebied van reiniging en uitstraling vergeleken met het gewenste niveau. Lees hier waar op gelet wordt en wat je tijdens een keukenhygiënecheck kunt verwachten.

Lees Verder

Voedselveiligheid waarborgen

Om de voedselveiligheid te waarborgen heb je kennis nodig over de processen, de bacteriegroei maar ook over bereidings- en bewaartemperaturen van voedsel. Al deze kennis, en handige tips voor de dagelijkse praktijk, worden gegeven in onze voedselveiligheidstrainingen. Lees hier meer over de trainingen of vraag deze aan.

Lees Verder