Kijk naar de totale keukenhygiëne

Van vaatwasmiddel tot werkplannen

De algehele keukenhygiëne omvat vele aspecten van schoonmaken. Van bijvoorbeeld het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen en hulpmaterialen tot aan de aanwezigheid van werkplannen en schoonmaakschema's. Al deze aspecten zijn noodzakelijk voor een schone professionele keuken. Wil je de status van de gehele keukenhygiëne in jouw bedrijf weten?


Doe dan de keukenhygiënecheck. Tijdens deze check wordt gekeken naar alle aspecten van schoonmaken en hygiëne in jouw professionele keuken. Zo kijken we welke schoonmaakmiddelen je gebruikt maar ook naar eventuele werkplannen en of er optimaal gebruik wordt gemaakt van eventuele doseersystemen. Na de keukenhygiënecheck weet je precies wat je kunt gebruiken voor een nog snellere, voordeligere en professionelere reiniging van de keuken*!

Wij leveren daarvoor concrete adviezen, producten en reinigingsoplossingen die ervoor zorgen dat het hygiëneniveau het gewenste niveau bereikt. Je ontvangt na de check concreet advies op welke punten je de keukenhygiëne eventueel nog kunt verbeteren. Ook zorgen wij voor check-ups waarbij tussentijds gekeken of de keukenhygiëne verbeterd is of dat je ergens anders tegenaan loopt waar wij mee kunnen helpen.

Hierdoor zullen je gasten, keer op keer, een goede beleving ervaren.

Vraag de keukenhygiënecheck aan


Basistraining keukenhygiëne

Vind je het ook belangrijk dat je medewerkers weten hoe ze hygiënisch in de keuken moeten werken? Vraag dan de basistraining keukenhygiëne aan! Tijdens deze training van ongeveer 2,5 uur leren je medewerkers alles over keukenhygiëne. Hierin worden het HACCP systeem uitgelegd, maar ook zaken zoals handreiniging, persoonlijke verzorging, welke middelen je moet gebruiken en welke procedures gevolgd moeten worden. Eveneens praktische zaken zoals bijvoorbeeld het juist reinigen van een koelsysteem, worden behandeld. Vraag hier de basistraining keukenhygiëne aan.

Vraag de basistraining keukenhygiëne aan


HACCP Check

Na de algehele keukenhygiënecheck weet je of je op het gebied van reiniging van de keuken nog kunt verbeteren en wat precies deze verbeterpunten zijn. Wil je daarnaast weten of je op dit moment aan de hygiënecode voldoet? Vraag dan de HACCP check aan en wij gaan kijken met behulp van het HACCP systeem in hoeverre dit in orde is. Bij de HACCP check wordt naast de reiniging van de keuken bijvoorbeeld ook gekeken naar de voedselbereiding, temperaturen en nog veel meer. Wanneer blijkt dat je aan de wettelijke eisen en regelgeving voldoet, kom je met een groene notering op de erkende lijst van goedgekeurde locaties. Lees hier meer informatie over HACCP en de HACCP check.

* De keukenhygiënecheck is voorlopig alleen beschikbaar voor locaties met gemiddeld 50 of meer gasten per dag.

Volg ons:

LinkedIn Diversey CareFacebook Diversey Care Youtube Diversey Care