Het waarborgen van de voedselveiligheid

Hoe kun je ervoor zorgen dat de voedselveiligheid gewaarborgd wordt? Dan kun je naast een HACCP check ook kiezen voor een voedselveiligheid training. Met deze training van Diversey leren jouw medewerkers hoe ze in de dagelijkse werkzaamheden de voedselveiligheid kunnen waarborgen.


In de training wordt eerst een gedeelte theorie behandeld waarbij onder andere wordt ingegaan op voedselbereiding, bewaartemperaturen en bacterievorming en er wordt gekeken hoe dit in de praktijk toegepast kan worden. Deze training kan zowel online gevolgd worden of in klassikaal verband voor grotere groepen (vanaf 15 personen).

Daarnaast zijn er speciale voedselveiligheid trainingen voor leidinggevenden of is er een uitgebreidere variant waarbij ook dieper ingegaan wordt op microbiologisch onderzoek met als doel dat na afloop de voorwaarden van voedselveiligheid helder zijn en ook de eventuele verbeterstappen.

Het type training is afhankelijk van het bedrijf en doel. Wij geven graag advies welke traininghet beste aanlsuit voor jouw situatie en geven hierbij een gedetaileerd kostenoverzicht. Vraag direct een offerte aan en start vandaag nog met het waarborgen van jouw voedselveiligheid!


Online voedselveiligheid training voor maar €28

Op tijden dat het jou uitkomt meer leren over voedselveiligheid? Met de E-learning module Voedselveiligheid leer je alles over voedselveiligheid achter je eigen computer, op tijden dat het jou uitkomt en voor een zeer toegankelijke prijs! Heb je meer dan 15 medewerkers die geschoold moeten worden op dit gebied? Dan kunnen wij langskomen en klassikaal de training geven. Onderwerpen die in de online voedselveiligheid training aan bod komen zijn onder andere:

  • Regel- en wetgeving;
  • Basis microbiologie (gaat dieper in op bacterievorming);
  • Hygiënecodes;
  • Schoonmaak & onderhoud;
  • Ongediertebestrijding.
Online voedselveiligheid training aanvragen


Training op maat

Heb je specifieke situaties of vragen die niet aan bod komen in de online of klassikale voedselveiligheid training? Dan kan ook een op maat gemaakte training gegeven worden. Bij de training wordt dan rekening gehouden met een specifieke situatie binnen het bedrijf. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Volg ons:

LinkedIn Diversey CareFacebook Diversey Care Youtube Diversey Care