Bezoek de Horecava van 9 - 12 januari!


Van 9 t/m 12 januari 2017 vindt alweer de 61ste editie van de Horecava plaats in de RAI in Amsterdam. Al jarenlang dé vakbeurs voor horecaprofessionals. Het thema van deze editie is Proef de toekomst.

Technologische ontwikkelingen en trends volgen elkaar steeds sneller op en dat geldt zeker in de horeca. Diversey speelt daar dit jaar volledig op in. We laten met een aantal innovaties zien dat we klaar zijn voor De toekomst van schoon.

Geef uw schoonmaakprobleem op en wij tonen de oplossing

Voor het eerst hebben wij ook een kleine versie van ons laboratorium meegenomen naar de Horecava. Heeft u last van bijvoorbeeld een vieze geur in wijnglazen, vuil bestek of heeft u een ander schoonmaakprobleem? Geef uw meest voorkomende schoonmaakprobleem in de horeca op en wij demonstreren de oplossing van het grootste schoonmaakprobleem in de horeca.

SURE: biologische reinigingsmiddelen in doseersystemen

We presenteren onder andere SURE in doseersystemen. De unieke en complete range reinigingsmiddelen op basis van plantaardig afval. Verder laten we zien hoe we met de nieuwste technologieën het vaatwasproces beheersen en verbeteren. We zijn zelfs genomineerd voor de Horecava Innovatie Award 2017. Kijk voor meer informatie op www.natuurlijksure.nl.

U vindt Diversey op standnummer 01.368 in hal 1. Daarnaast organiseren wij dagelijks als afsluiting een borrel vanaf 16.30, waar u ook van harte welkom bent! Elke dag verloten we een spectaculaire dagprijs.