Over Diversey

Diversey is wereldleider op het gebied van industriële en commerciële hygiëne- en reinigingsoplossingen. We begrijpen de schoonmaak en hygiëne uitdagingen waar je elke dag mee wordt geconfronteerd en we vinden het belangrijk om mens en milieu te beschermen met duurzame en effectieve professionele oplossingen. Met meer dan 90 jaar ervaring en een wereldwijde aanwezigheid in 175 landen, hebben we verstand van zaken en begrijpen we die van jou.


Innovaties

IntelliDish: een intelligent vaatwassysteem

60% van de incidenten in de keuken zijn gerelateerd aan de vaatwasmachine. Wat als een analist iedere keuken kon monitoren op prestatie en kon direct kan ingrijpen indien het vaatwasproces wordt verstoord? IntelliDish verbindt jouw keuken met de cloud zodat de resultaten op afstand beheerd kunnen worden en zorgt dat de systemen optimaal functioneren. In onderstaand filmpje wordt je kort door het systeem heen genomen. Wil je weten of dit systeem ook interessant zou kunnen zijn voor jouw organisatie neem dan contact met ons op.


100% biologische reinigingsmiddelen SURE

SURE is een uitgebreid assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu en optimale, professionele reinigingsresultaten leveren. SURE producten bevatten milieuvriendelijke ingrediënten afkomstig uit hernieuwbare bronnen en zijn geschikt voor dagelijkse reiniging van keukens, vloeren, interieur, sanitair en persoonlijke verzorging. Gezien het product is opgebouw uit plantaardig restafval zoals mais, kokosnoot en suikerbiet zijn beschermingsmiddelen zoals een bril en handschoenen niet meer nodig (grillreiniger uitgezonderd). De gehele SURE lijn is zowel verkrijgbaar in losse flessen als in onze duurzame doseersystemen. Lees hier meer over SURE en vraag direct een testproduct aan.