Suma Bac D10

Productinformatie

Suma Bac D10 is een geconcentreerd middel voor het gecombineerd reinigen en desinfecteren van alle oppervlakken in gelegenheden waar met voedsel wordt gewerkt (o.a. in grootkeukens), en voor het reinigen en desinfecteren van wanden, vloeren en meubilair in de gezondheidszorg (niet in tbc-afdelingen).


Belangrijkste eigenschappen

Suma Bac D10 is een geconcentreerd vloeibaar middel op basis van quaternaire ammoniumchloride dat alle oppervlakken in één bewerking reinigt en desinfecteert. Dit product is zeer effectief tegen een breed scala aan microorganismen en is geschikt voor gebruik bij alle waterhardheden. De oppervlakteactieve stoffen in het product zorgen voor een krachtige reinigende werking.


Voordelen

  • Eén product voor reinigen en desinfecteren
  • Effectief tegen een breed scala aan micro-organismen, waardoor het bijdraagt aan een hygiënische omgeving en infectiepreventie
  • Breekt vet en ingedroogde voedselresten af
  • Effectief voor alle waterhardheden.
Artikelnummer Verpakking
100862531 6 x 2 L
100862490 2 x 5 L
7517553 2 x 1,4 L - SmartDose info
7517230 4 x 1,5 L - Divermite pouch info

De producten zijn hoog geconcentreerd waardoor zeer zuinig in gebruik. Bekijk wat jij kunt besparen! We kunnen de cost in use per product berekenen.

Wat is SmartDose?

Het SmartDose doseersysteem zorgt voor een gecontroleerde en exacte dosering. Draai de gele controleknop in de juiste stand. Trek hem omhoog en druk deze vervolgens één keer naar beneden om het product te doseren in een reeds met water gevulde sproeiflacon, emmer of wasbak. Zo ben je snel klaar om te gaan reinigen met de juiste hoeveelheid van het product. Geen giswerk, geen overdosering en altijd betrouwbare en consequente resultaten.


Wat is een Divermite Pouch?

Divermite is een doseersysteem van Diversey. Het voordeel hiervan is enorm. Denk bijvoorbeeld aan snelheid, een betere kostenbeheersing en constante resultaten. Door gebruik van concentraten wordt het milieu aanzienlijk minder belast naast een ecologische verpakking. Tot slot zorgen de gesloten systemen voor veilig gebruik.