Soft Care Sensitive

Productinformatie

Soft Care Sensitive is een milde handzeep die speciaal ontwikkeld werd voor de gevoelige huid. Het product bevat geen parfum, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik in de voedingssector.


Belangrijke eigenschappen

Soft Care Sensitive is gebaseerd op een systeem van milde oppervlakteactieve bestanddelen, zonder kleurstoffen of parfum. Het anionische, amfotere systeem van oppervlakte-actieve stoffen staat garant voor een uitstekende verwijdering van (vettig) vuil. De milde samenstelling en de afwezigheid van parfum en kleurstoffen maken het produkt bijzonder geschikt voor het frequent wassen van gevoelige handen (geen huidirritatie of uitdrogen). Daarbij beschermen de hydraterende bestanddelen de huid. Soft Care Sensitive bevat geen parfum, waardoor het aangewezen is voor gebruik in de voedselverwerkende industrie. Soft Care Sensitive werd geformuleerd volgens de Europse Cosmetica richtlijn en is dus veilig in gebruik, indien toegepast volgens de gebruiksaanwijzing.

Voordelen

  • Uitstekende reinigingsresultaten
  • Mild voor de gevoelige huid
  • Geschikt voor frequent handen wassen
  • Bevat geen parfum of kleurstoffen
  • SWAN gecertificeerd

Dit product is geschikt voor de IntelliCare Dispensers van Diversey. Zowel de vloeibaar als foam producten passen in dezelfde dispenser.

Artikelnummer Product Inhoud
100938651 Soft Care Sensitive 4x1.3L
100940174 Soft Care Sensitive Foam 4x1.3L
D7524177 IntelliCare Dispenser Manueel (Kleur: Zwart) 1 dispenser
D7524178 IntelliCare Dispenser Manueel (Kleur: Wit) 1 dispenser
D7524179 IntelliCare Dispenser Touchless (Kleur: Zwart) 1 dispenser
D7524180 IntelliCare Dispenser Touchless (Kleur: Wit) 1 dispenser