SURE Interior & Surface Cleaner

Productinformatie

Een geconcentreerd reinigingsmiddel voor gebruik op harde oppervlakken (ook op voedselcontactplaatsen) en is geschikt voor vloeren, muren, deuren, plafonds en overige oppervlakken. Dit product is onderdeel van de range plantaardige, 100% biologisch afbreekbare professionele reinigingsmiddelen SURE.


Voordelen

• Het geconcentreerde product is zuinig in gebruik
• Snel werkend, snel drogend
• Breekt vet en ingedroogde voedselresten af
• Vermindert de impact op het milieu

Beschikbaar in verschillende verpakkingen en doseersystemen

Artikelnummer Verpakking
100891820 6 x 1 L
100892011 2 x 5 L
100920827 2 x 1,4 L in SmartDose info
100918734 4 x 1,5 L Divermite pouch info

Wat is SmartDose?
Het SmartDose doseersysteem zorgt voor een gecontroleerde en exacte dosering. Draai de gele controleknop in de juiste stand. Trek hem omhoog en druk deze vervolgens één keer naar beneden om het product te doseren in een reeds met water gevulde sproeiflacon, emmer of wasbak. Zo bent u snel klaar om te gaan reinigen met de juiste hoeveelheid van het product. Geen giswerk, geen overdosering en altijd betrouwbare en consequente resultaten.

De producten zijn hoog geconcentreerd waardoor zeer zuinig in gebruik. Bekijk wat u kunt besparen! We kunnen de cost in use per product berekenen.

Wat is SmartDose?

Het SmartDose doseersysteem zorgt voor een gecontroleerde en exacte dosering. Draai de gele controleknop in de juiste stand. Trek hem omhoog en druk deze vervolgens één keer naar beneden om het product te doseren in een reeds met water gevulde sproeiflacon, emmer of wasbak. Zo ben je snel klaar om te gaan reinigen met de juiste hoeveelheid van het product. Geen giswerk, geen overdosering en altijd betrouwbare en consequente resultaten.

 

 

Wat is een Divermite Pouch?

Divermite is een doseersysteem van Diversey. Het voordeel hiervan is enorm. Denk bijvoorbeeld aan snelheid, een betere kostenbeheersing en constante resultaten. Door gebruik van concentraten wordt het milieu aanzienlijk minder belast naast een ecologische verpakking. Tot slot zorgen de gesloten systemen voor veilig gebruik.