Suma Auto Oven Range

Productinformatie

Een oven met een automatisch reinigingssysteem moet alle reinigstaken uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op jouw passie voor koken. Maar heb jij de juiste reinigingsmiddelen om ervoor te zorgen dat dat werkelijk de praktijk is en er geen ‘extra’ handmatige reiniging achteraf nodig is? De Suma Auto Oven range is speciaal ontwikkeld voor veilige en effectieve reiniging van automatische ovens die zijn uitgerust met een zelfreinigend systeem. Omdat de technologie van nieuwe ovens continu verbetert, zorgen wij ervoor dat ook de reinigingsmiddelen voor deze ovens volgens de nieuwste technologie zijn. Daarom introduceren wij het Suma Auto Oven assortiment.

Je kunt een keuze maken tussen twee verschillende mogelijkheden. Voor iedere keuken een bijpassend product.


Productkeuze 1

Suma Auto Oven Clean D9.10 + Suma Auto Oven Rinse D9.11

Suma Auto Oven Clean D9.10 is een geconcentreerde ovenreiniger voor oven met een automatisch reinigingsprogramma. Daarnaast is het naspoelmiddel Suma Auto Oven Rinse D9.11 van belang voor snelle en streeploze droging van de oven.


Productkeuze 2

Suma Auto Oven 2in1 DA9.10

Suma Auto Oven 2in1 DA9.10 is een geconcentreerde ovenreiniger met geïntegreerd naspoelmiddel voor ovens met een automatisch reinigingsprogramma. Dankzij het geïntegreerde naspoelmiddel is er geen apart naspoelmiddel meer nodig.

Artikelnummer Verpakking
100849176 - Suma Auto Oven Clean D9.10 10 l - SafePack
100844221 - Suma Auto Oven Rinse D9.11 10 L - SafePack
100833185 - Suma Auto Oven 2in1 DA9.10 2 x 5 L

De Suma Auto Oven producten worden automatisch gedoseerd door middel van de ingebouwde doseerapparatuur van de oven. De juiste dosering wordt bepaald door het reinigingsprogramma van de oven. Voor effectief naspoelen wordt aangeraden om geen water te gebruiken met een hardheid >3°dH.